Sidst opdateret 2026
Når du opretter en profil, gemmer vi navn, e-mail, telefonnummer, by og postnummer.
Hvis du opretter opgaver eller tilbyder hjælp, gemmer vi desuden det du selv skriver (opgavebeskrivelser, beskeder, anmeldelser) og adressen på de opgaver du opretter eller udfører.
Din by og postnummer bruges til at vise dig hjælpere og opgaver i nærheden. Dit telefonnummer og din e-mail bruges til at kunne kontakte dig om dine opgaver og din konto. Beskeder i chatten skannes automatisk for at opdage forsøg på at dele kontaktoplysninger eller krænkende sprog — se vilkårene.
Dit navn, profilbillede, by, bedømmelse og antal udførte opgaver er synlige for andre brugere på din offentlige profil, hvis du er hjælper. Din præcise adresse er aldrig offentlig — kun en omtrentlig placering bruges til kort og afstandsberegning. Din e-mail og dit telefonnummer er aldrig offentligt synlige.
Hjælpr bruger Supabase til hosting af database, login og filer. Vi sælger ikke dine oplysninger til tredjepart.
Du kan til enhver tid kontakte support for at få slettet din konto og dine personlige oplysninger.